Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi

View Gallery
37 Photos
Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Enada At’Nikolla sfilatë në Dhërmi
Enada At'Nikolla sfilatë në Dhërmi

Krijimtaria e saj nuk rresht. Me një fantazi sa romantike, aq edhe ekzibicioniste, Enada At’Nikolla rikonfirmon veten sezon pas sezoni me origjinalitet dhe profesionalizëm. E tillë është sfilata e re që e zhvendosi këtë meskorriku në Dhërmi.

Veshjet për këtë rast kishin një frymë dehëse, marramendëse, një kopsht me zana e plot lule, nga rrobat e banjës të qëndisura, tek fustanet e derdhur flu apo dhe veshjet  e mbrëmjes, me motive etro. Në sfilatën e realizuar buzë detit Jon në Drimadhes Inn u bashkuan modelet më në zë të vendit. Xhesika Berberi dhe Marigona Dragusha, dy supermodelet shqiptare që jetojnë dhe punojnë në SHBA, erdhën enkas nga New York-u për sfilatën. Mirjeta Shala e Fioralba Dizdari gjithashtu.

Ndërsa modën pjesë edhe disa nga vajzat e agjencisë së modelimit Greiss Models. ‘Make up & Hair’ u realizua nga Qendra Multifunksionale “New Generation”.

Foto: Geljant KaleciNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.