Tik-taku i verës

View Gallery
6 Photos
Tik-taku i verës
Peshku i lumtur i ‘Chopard’

Për të kremtuar 20-vjetorin e modelit Happy Sport, ‘Chopard’, krijoi një version artistik: një peshk që kridhet në ujëra mbushur me diamante.

Tik-taku i verës
Lule rubini nga ‘De Grisogono’

Duke llogaritur çmimin 500 mijë eurosh, ora e krijuar nga rubinë në formë luleje ka si qëllim të zbukurojë çdo minutë të ditëve tuaja.

Tik-taku i verës
Petale blu nga ‘Graff’

Edhe gratë e donin një model, andaj ‘Graff’ dizenjoi një model me motive lulesh me një mekanizëm numërues për minutat në formë petale.

Tik-taku i verës
Big Bang-u i ‘Hublot’

Model ultra femëror realizuar me tekstil dhe fije ari mbi fushë tyli-fibrash karboni, duke dhuruar nuanca romantike, përzier me elemente arabikë.

Tik-taku i verës
Haute Couture nga ‘Louis Vuitton’

Një krijimi i freskët i cili thekson trashëgiminë Haute Couture të ‘Louis Vuitton’: e bardha dhe ari theksojnë fort për të treguar nuancat e feminilitetit.

Tik-taku i verës
‘Rolex’ për zonjat

Rikthehet versioni tradicional i ‘Rolex’ me një kasë klasike, por në fakt, 28 milimetrat dhe numrat romakë mbi fushë e bëjnë atë tejet luksoze.

Kjo verë zbulon disa nga krijimet më të bukura të orëve:No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.