Mademoiselle Coco në Londër

View Gallery
6 Photos
Mademoiselle Coco në Londër
Galeria

Mademoiselle Coco në Londër
Galeria Coco

Mademoiselle Coco në Londër
9_suzy_chanel_topiary_jpg_2408_north_499x_white

Mademoiselle Coco në Londër
Veshjet e rralla

Mademoiselle Coco në Londër
12_jpg_3520_north_660x_white

Mademoiselle Coco në Londër
Grafika e Coco

Ikona e stilisit Coco Chanel ‘viziton’ Londrën. Mademoiselle Coco është shfaqur këto ditë kudo nëpër rrugë, qendrat tregëtare, revista e gazeta, madje deri në autobusët e famshëm të kryeqytetit anglez. Pas Rolling Stones, Hermes apo Jeff Koons, tani është rradha e Mademoiselle Coco të jetë pjesë e galeri Saatchi në Londër. Gjithçka vjen këtë herë përmes perspektivës së Karl Lagerfeld, duke rikthyer në vëmendje një histori suksesi, e cila ndryshoi gjithë botën përmes syve të një gruaje të vetme. Lagerfeld pritet të prezantojë në këtë galeri krijime unike të stilistes, koleksione haute couture, bizhuteri tejet të kushtueshme dhe historinë e parfumit të famshëm Chanel No. 5.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.