Çanta tunduese

View Gallery
6 Photos
Çanta tunduese
Chanel

Çanta tunduese
Dolce & Gabbana

Çanta tunduese
Emporio Armani

Çanta tunduese
Hermes

Çanta tunduese
Lanvin

Çanta tunduese
Louis Vuitton

Zgjidhni një çantë me ngjyra tunduese, forma gjeometrike apo lule, dekor gurësh, motive ‘puzzle’ apo thekë, sepse plotësojnë imazhin tuaj. Për ngjyrat, mustarda mbetet kryefjala e sezonit. Për sa i takon materialeve, zgjidhni lëkurën me efekte mat, dizenjot me vrima dhe format kovë.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.