Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?

View Gallery
7 Photos
Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
Chopard

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
De Grisogono

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
Dior VIII

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
Graff

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
Hublot

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?
Louis Vuitton

 

GraffEdhe gratë e donin një model, andaj ‘Graff’ dizenjoi një model me motive lulesh me një mekanizëm numërues për minutat në formë petale. Rikthehet versioni tradicional i ‘Rolex’ me një kasë klasike, por në fakt, 28 milimetrat dhe numrat romakë mbi fushë e bëjnë atë tejet luksoze.  Një krijimi i freskët i cili thekson trashëgiminë Haute Couture të ‘Louis Vuitton’: e bardha dhe ari theksojnë fort për të treguar nuancat e feminilitetit. Model ultra femëror Hublot realizuar me tekstil dhe fije ari mbi fushë tyli-fibrash karboni, duke dhuruar nuanca romantike, përzier me elemente arabikë.

ChopardPër të kremtuar 20-vjetorin e modelit Happy Sport, ‘Chopard’, krijoi një version artistik: një peshk që kridhet në ujëra mbushur me diamante.  Duke llogaritur çmimin 500 mijë eurosh, ora e krijuar nga ‘De Grisogono’ me rubinë në formë luleje ka si qëllim të zbukurojë çdo minutë të ditëve tuaja.

 

 

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.