Çanta të pabesueshme

View Gallery
12 Photos
Çanta të pabesueshme
Dolce and Gabbana

Çanta të pabesueshme
Thom Brown

Çanta të pabesueshme
Olympia Le Tan

Çanta të pabesueshme
Marc Jacobs

Çanta të pabesueshme
Kate Spade

Çanta të pabesueshme
Kate Spade1

Çanta të pabesueshme
Lanvin

Çanta të pabesueshme
Loewe

Çanta të pabesueshme
Louis Vuitton

Çanta të pabesueshme
Jeremy Scott

Çanta të pabesueshme
Diesel

Çanta të pabesueshme
Chanel

Ngjajnë si lodra të vegjlish, por në fakt nuk janë as më shumë, as më pak, veçse disa nga sugjerimet më të bukura të stilistëve për Pranverën e ardhshme. Forma e çantave që sugjerojnë ngjan paksa fëmijënore, duke pranuar kështu se edhe stilistët, sado të rritur që janë, nuk harrojnë të kthehen pas në kohë dhe të kujtojnë lodrat vazhdojnë t’i frymëzojnë ende. Duke rrëmbyer disa detaje nga kujtimet e tyre, ata kanë krijuar koleksione të vërteta me çanta, të cilat u ngjajnë personazheve të njohur të kartonave apo librave për fëmijë. Shijojini!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.