Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?

View Gallery
8 Photos
Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Backstreet Boys

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Backstreet Boys

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Backstreet Boys

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Spice Girls

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Spice Girls

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Spice Girls

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Spice Girls

Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Backstreet Boys

Dy grupet e njohura Backstreet Boys dhe Spice Girls ka gjasa të ngjiten sërish në skenën muzikore përmes një turneu të përbashkët i cili, ka zgjuar kërshërine e miliona njerëzve kudo nëpër botë. Lajmi i cili rikthen idhujt e të rinjve të viteve ’90, ka përfshirë të gjitha rrjetet e internetit, edhe pse ende nuk ka një lajm zyrtarprej tyre. Plot 20 vjet që nga momenti i krijimit të dy bandave muzikore që zgjuan ëndrrat tek të rinjtë e brezit të viteve ’90, Spice Girls dhe Backsteet Boys thuajse janë harruar, por ky ribahskim i tyre ka kthyer sërish vëmendjen tek ata.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.