Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve

View Gallery
7 Photos
Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono1

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono2

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono3

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono4

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono5

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve
mukimono6

Quhet Mukimono dhe është arti i lashtë japonez i gdhendjes së frutave dhe perimeve, duke i kthyer ato në vepra arti të ngrënshme. Ato janë disa nga veprat e artit më të bukura që na shohin sytë në festa, por si çdo ushqim, edhe ato kanë fatin të konsumohen dhe të mos jenë jetëgjatë.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.