Tendencë, tatuazh për flokët

View Gallery
5 Photos
Tendencë, tatuazh për flokët
Tato

Tendencë, tatuazh për flokët
Tato1

Tendencë, tatuazh për flokët
Tato2

Tendencë, tatuazh për flokët
Tato3

Tendencë, tatuazh për flokët
Tato4

Quhet ‘bukuri e përkohshme’ por në fakt është një tatuazh që përdoret për flokët. Kjo tendencë e re mbërrin nga Amerika dhe tani përveç lëkurës, tatuazhet mund t’i vendosni edhe mbi flokë. Aplikimi është i thjeshtë: tatuazhi vendoset mbi një tufë flokësh të cilat më parë janë presuar me piastër. Fillimisht lagni flokët dhe më pas vendosni modelin e preferuar të tatuazhit mbi to, duke lënë një gjurmë ngjyrë ari mbi flokë. I cilësuar si një tendencë e frymëzuar nga ciganët, tatuazhi mbi flokë konsiderohet tendenca më e fundit, e cila ka joshur yjet e kinemasë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.