Divorcohet Halle Berry dhe Oliver Martinez

Halle Berry ka paraqitur kërkesën për divorc nga aktori francez Olivier Martinez, bashkëshorti i saj prej dy vitesh, raporton TMZ. Ata kanë së bashku një djalë dy vjeçar, Maceo. Në një deklaratë të përbashkët, çifti ka shkruar: “Për ne ka qenë e vështirë që kemi arritur në vendimin për divorc. Ne do të vazhdojmë të ecim përpara me dashuri dhe respekt për njëri-tjetrin dhe në fokusin tonë të përbashkët do të jetë djali ynë. Dëshirojmë që secili prej nesh të jetë jetë të lumtur”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.