Balerinat me majë, cilat duhet të zgjedhim për dimër?

View Gallery
4 Photos
Balerinat me majë, cilat duhet të zgjedhim për dimër?
balerina

Balerinat me majë, cilat duhet të zgjedhim për dimër?
balerina1

Balerinat me majë, cilat duhet të zgjedhim për dimër?
balerina2

Balerinat me majë, cilat duhet të zgjedhim për dimër?
balerina3

Vitet kalojnë dhe shumë pyesin; a do heqim dorë ndonjëherë nga këpucët balerina? E sigurt është që për këtë sezon vjeshtë-dimër, kush është e apasionuar pas balerinave me formë të rrumbullakët, duhet të shohë pak më tej në horizont dhe të marrë në konsideratë një propozim më inovativ; tendenca e këtij sezoni janë pa diskutim balerinat me majë për një look më elegant. Më poshtë mund t’i hidhni një sy modeleve më të pëlqyera të momentit.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.