Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels

View Gallery
5 Photos
Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels

Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels
van cleef1

Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels
van cleef2

Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels
van cleef3

Krijimet e përsosura të Van Cleef & Arpels
van cleef4

Kompania pariziane e luksit, Van Cleef & Arpels ka krijuar disa nga bizhuteritë më të mrekullueshme që ekzistojnë, ndaj së fundmi ka rikthyer në vëmendje disa nga krijimet më të rralla të koleksioneve të saj, pas hapjes së dyqanit të parë në Itali. Kompania franceze u themelua në 1896 nga Alfred Van Cleef dhe xhaxhai i tij Salomon Arpels. Ata nisën të krijonin bizhuteri me gurë të çmuar, kryesisht: lule, kafshë, dhe personazhe përrallash për të veshur ikona të stilit, mes të cilëve familjet mbretërore, por edhe personazhe si Grace Kelly dhe Elizabeth Taylor.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.