Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë

View Gallery
5 Photos
Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë
kungull

Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë
kungull1

Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë
kungull2

Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë
kungull3

Ngjyra e kungullit, trendi më i fundit për flokët këtë vjeshtë
kungull4

Tetori është muaji i festës së Hallouinit dhe simbolit të saj të pangatërrueshëm, kungullit. Por këtë vit, tendenca shkon përtej festës. Ngjyra e kungullit është padiskutim tendenca më e fundit e kësaj vjeshte që do t’i shkëlqejë flokët tuaj.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.