Tatuazhi i ri i David Beckham

View Gallery
2 Photos
Tatuazhi i ri i David Beckham
david beckham

Tatuazhi i ri i David Beckham
David-Beckham

David Beckham vazhdon të shtojë koleksionin e tatuazheve në trupin e tij, të cilat i tregon herë pas here në Instagram. Por ‘vizatimi’ më i fundit nuk është bërë nga një profesionist tatuazhesh; ai ka për autor vajzën e tij të këndshme 4-vjeçare Harper.

Dhe duket se vogëlushja Beckham është mjaft e talentuar, pasi ka vizatuar në dorën e babait të saj të famshëm një vajzë të vogël me një zemër pranë, të cilën ish-futbollisti dhe modeli famshëm e ka ‘përjetësuar’ menjëherë në një tatuazh.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.