Bizhuteritë e sfilatave të Parisit

View Gallery
11 Photos
Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
Rodarte

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu10

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu9

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu8

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu7

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu6

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu1

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu5

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu4

Bizhuteritë e sfilatave të Parisit
bizhu3

Ato që do të shohim në sfilatat pranverë-verë 2016 të Parisit do të jenë me siguri bizhuteri origjinale, siç ndodh gjithmonë në kryeqytetin francez. Unaza të mëdha, varëse të punuara me dorë dhe ide, shumë ide ‘made in Paris’ për të rinovua gardërobën tuaj vetëm me një bizhu.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.