57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë

View Gallery
6 Photos
57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone

57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone1

57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone2

57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone3

57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone4

57-vjeçarja Sharon Stone, bukuri pa moshë
sharon stone6

Në moshën 57-vjeçare, Sharon Stone tregoi edhe një herë se mosha nuk hyn fare kur bëhet fjalë për bukurinë femërore. Diva zbarkoi në tapetin e kuq gjatë mbrëmjes së ‘amfAR’ në Los Angeles me klas dhe bukuri të pabesueshme.

E veshur me një kostum të zi poshtë të cilës kishte një këmishë transparente me të njëjtën ngjyrë, ylli i ‘Basic Instinct’ dukej sikur kishte ndalur kohën në vend dhe ishte kthyer pas në vitin 1992 kur korri suksesin e jashtëzakonshëm me filmin mitik.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.