Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot

View Gallery
12 Photos
Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Alessandra Ambrosio 2001, 2005. 2003. 2014

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Carmen Kass, 1998, 2003, 2003. 2008

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Doutzen Kroes, 2006, 2012, 2005, 2015

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Eva Herzigova 2001. 1999. 2001

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Gisele Bündchen, 2000, 2006, 2002, 2005

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Karlie Kloss, 2012, 2013, 2014

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Karolina Kurkova, 2002, 2010, 2001, 2007

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Laetitia Casta, 1997, 1999, ,1998, 2000

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Naomi Campbell, 1997, 1996. 2003

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
Stephanie Seymour, 1996, ,1999, 2000, 1996

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
victorias secrett

Engjëjt më seksi të ‘Vicoria’s Secret’ nga 1995 deri sot
victorias secret1

Ndërsa ‘Vicoria’s Secret’ feston 20-vjetorin në pasarela këtë të martë, t’i hedhim një sy dy dekadave me veshje intime, shkëlqim dhe engjëj. Nga Laetitia Casta dhe Gisele Bündchen, tek Eva Herzigova, Carmen Kass dhe Karlie Kloss shihni disa nga trupat më të bukur në botën e ‘fashion’-it teksa kalojnë në pasarela.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.