Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri

View Gallery
10 Photos
Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Albina Mançka me vajzën

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Eleni Zbogo dhe Adela Hoxha

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Ina Avllia, Antela dhe Nada Gorici

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Migena Sherko & Eleni Zbogo

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Ilva Tare

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Mirela Cano

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri

Alviero Martini -1a Classe, feston 5 vjet në Shqipëri
Sonila Meqemeja dhe Etleva Luzi

Me një dizajn të ri, boutique “Alviero Martini” – “1a Classe” më 10 shtator celebroi 5-vjetorin e hapjes së brand-it ndërkombëtar në Shqipëri, teksa prezantoi edhe koleksionin tepër të veçantë, elegant dhe dinamik vjeshtë/dimër ’15-’16. Festa nisi qysh paradite, ku klientët besnikë, por edhe të rinj patën mundësinë të përfitonin një ‘gift card’ në vlerat 70 dhe 100 euro. Mbrëmjes iu dedikua një atmosferë miqësore, mes personaliteteve të njohur të biznesit, gazetarisë dhe politikës, të cilët i shohim në jetën publike me copëza hartash në veshje apo aksesorë. Kështu mbërritën edhe në këtë event, ku çantat me vulën ‘Alviero Martini’ ishin emëruesi që i bëri bashkë këto zonja të profesioneve të ndryshme. Përveçse shijuan një gotë shampanjë dhe kaluan një mbrëmje të këndshme, ato zbuluan edhe koleksionin e ri të ‘Alviero Martini’ për sezonin vjeshtë/dimër, një surprizë e vërtetë, që u reflektua në blerjet e menjëhershme. Joshëse i bëri blerjet edhe shorteu që u hodh në fund të mbrëmjes, ku një prej klienteve fitoi çantën e mrekullueshme ‘Belt Bag’!

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.