Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016

View Gallery
12 Photos
Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet1

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet2

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet3

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet4

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet5

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet6

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet8

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet9

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet10

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet11

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet12

Tendencë, syzet optike vjeshtë-dimër 2015-2016
syzet13

Syzet optike të sezonit vjeshtë-dimër 2015-2016 janë aksesorë të vërtetë mode, me personalitet dhe dizajn elegant. Objekte të vogla të afta të karakterizojnë një look të tërë.

Bien në sy edhe në pasarela; janë të mëdha, me ngjyrat e zhguallit të breshkës, veçanërisht të Gucci apo joshëse, femërore të Max Mara. Marka e mirënjohur propozon edhe modelin ‘cat eye’ në versionin modern.

Por, nëse kujtimet nga e shkuara në modën e syzeve optike nuk mungojë kurrë, edhe eksperimentimet janë të shumta, jo vetëm në materiale, por edhe në larminë e formave gjeometrike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.