Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015

View Gallery
5 Photos
Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015
thonjte1

Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015
thonjte2

Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015
thonjte3

Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015
thonjte5

Thonjtë e ‘qelqtë’, trendi i vjeshtës 2015
thonjtw4

Quhet ‘glass manicure’ dhe është trendi më i ri për thonjtë i vjeshtës 2015. Gjithçka nisi në Instagram, gjatë javëve të fundit të modës kur Eva Chen (e cila merret me marrëdhëniet me modën në rrjetin social fotografik), postoi fotot e manikyrit të Irene Kim, modele dhe blogere koreano-jugore.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.