Aksesorë të mrekullueshëm për flokët

View Gallery
5 Photos
Aksesorë të mrekullueshëm për flokët
Sienna Miller

Aksesorë të mrekullueshëm për flokët
Olivia Wilde

Aksesorë të mrekullueshëm për flokët
Kate Hudson

Aksesorë të mrekullueshëm për flokët
Emma Watson

Aksesorë të mrekullueshëm për flokët
Ashley Greene

Ndonjëherë mjafton një detaj i vogël për të bërë diferencën. Një aksesor flokësh do të thotë ndryshimi mes një modeli të stiluar dhe një impakti të menjëhershëm. Një lule, kurorë apo thjesht një karficë e vendosur siç duhet mund të krijojë një përshtypje të menjëhershme tek të tjerët. Në tapetin e kuq personazhet e njohur i kanë përdorur masivisht aksesorët për flokët këtë sezon. Që nga Lupita Nyong’o, trek Lily Collins, Kate Hudson apo  Diane Kruger i kanë kthyer askesorët e flokëve në ‘objektin’ më IN të këtij sezoni.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.