Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë

View Gallery
9 Photos
Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona1

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona2

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona3

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona4

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona5

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona6

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona7

Këtë dimër zgjidh pantallonat me bel të lartë
pantallona8

Elegantë dhe vintage; për sezonin Vjeshtë/Dimër 2015-2016 kthehen pantallonat me bel të lartë, të aftësinë t’u japin elegancë dhe klas edhe femrave që kanë trup të shkurtër. Të kombinuara me një këmishë mëndafshi ose një golf, e kompletuar kjo me një xhaketë sipër; do të shoqërojë në zyrë apo kur del me mikeshat. Veshjes i duhet shtuar patjetër edhe një këpucë me takë, çka e zgjat më tepër siluetën dhe krijon menjëherë elegancë.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.