Kush do të jetë James Bond i ri?

View Gallery
7 Photos
Kush do të jetë James Bond i ri?
Damien Lewis -

Kush do të jetë James Bond i ri?
Henry Cavill

Kush do të jetë James Bond i ri?
Hugh Jackman

Kush do të jetë James Bond i ri?
Michael Fassbender

Kush do të jetë James Bond i ri?
Orlando Bloom

Kush do të jetë James Bond i ri?
Sam Riley

Kush do të jetë James Bond i ri?
Tom Hardy

Duhet ta sqarojmë që në fillim, në bazë të kontratës, Daniel Craig ka ende një film për të interpretuar para se të varë në gozhdë smokingun e spiunit më të famshëm në histori. Gjithsesi, është vetë aktori britanik që ka bërë të qarkullojnë fjalët se me ‘Spectre’ që ditët e fundit po transmetohet edhe në kinematë e Tiranës, do të mbyllet edhe kontributi i tij si agjenti 007.

Dhe siç ndodh gjithmonë, fjala mori dhenë dhe shtypi britanik nisi menjëherë të hamendësojë emra aktorësh që kanë mundësi më të shumta për t’u bërë pjesë e sagës më fitimprurëse në kinemanë britanike. Kështu, vetëm në javën e parë të shfaqjes së ‘Spectre’ nëpër kinema, ka rritur të arkëtojë mbi 42 mln sterlina.

Emrat që qarkullojnë si zëvedndës të Craig janë të shumtë, duke nisur nga Tom Hardy, Damian Lewis, Michael Fassbender, Idris Elba. Rikthehen emrat e Hugh Jackman, Orlando Bloom dhe Jason Statham, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch dhe Sam Riley.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.