Meshkuj veshur me tonalitete deve

View Gallery
10 Photos
Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve1

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve2

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve3

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve4

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve5

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve6

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve7

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve8

Meshkuj veshur me tonalitete deve
deve9

Kur bëhet fjalë për palltot e dimrit, nuanca deve është një ngjyrë që u mbijeton tendencave, pasarelave dhe stinëve. Ky tonalitet i veçantë i bezhës është mjaft klasik kur bëhet fjalë për kapota, pallto apo pardesy. Por stilistë të ndryshëm, për sezonin vjeshtë-dimër 2015-2016 kanë riinterpretuar dhe ricikluar këtë trend duke e zhvilluar në një mënyrë krejtësisht të habitshme.

Duke nisur nga palltoja dopiopetë e ‘Pradës’ një riinterpetim i xhaketës klasike me rrip në mes dhe material të butë.

Palltoja me rrip në mes në ngjyrë deveje është gjithashtu një trend i padiskutueshëm i sezonit për shumë nga markat e  njohura si: Carven, Jil Sander, Saint Laurent Paris apo Costume National.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.