Ngjyrat e natyrës për make up

View Gallery
6 Photos
Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyart3

Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyrat

Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyrat1

Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyrat2

Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyrat4

Ngjyrat e natyrës për make up
ngjyrat5

Vjeshta është stina me ngjyrat më të ngrohta dhe të larmishme dhe nëse edhe ty të pëlqejnë këto ngjyra të mrekullueshme, përgatitu për një lajm të mirë; asnjëherë më parë si këtë vit moda e make up të syve nuk ka luajtur me të njëjtat tonalitete. Koleksionet e reja të make up, në fakt priten drejt të zezës së guximshme, tonalitetit portokalli që të kujton kungullin e Hallounit dhe nuanca të kadifenja e të arta. Protagonisti më i spikatur vjeshtor, por edhe dimëror është make up ‘nude’ me sfumatura të ngjyrës kafe, bezhë, çokollatë, karamele.  Për të krijuar personalitet përmes kontrastit të ngjyrave rekomandohet të përdorni tonalitetet e ngrohta të gjetheve të vjeshtës si portokalli dhe bordo.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.