Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?

View Gallery
6 Photos
Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Lewis Hamilton1

Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Lewis Hamilton2

Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Nicole Scherzinger1

Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Nicole Scherzinger2

Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton janë sërish bashkë?
Nicole_Scherzinger_

Ata i dhanë fund lidhjes së tyre 7-vjeçare në muajin shkurt. Por duket se Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton po përpiqen t’i rikthejnë edhe një herë gjërat me tyre teksa këngëtarja e ‘Pussycat doll’ dhe kampioni i Formula 1 janë fotografuar teksa shijonin një natë së bashku në Londër. Çifti të cilën nisën të shoqërohen që në vitin 2007, dolën secili më vete nga klubi dhe zëdhënësi e këngëtares tha se ishte thjesht një rastësi që Nicole dhe Lewis gjendeshin në të njëjtin klub. “Ata nuk po rikthehen bashkë”, tha ai.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.