Pse duhet të zgjedh një fund me pala?

View Gallery
10 Photos
Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala 11

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala2

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala3

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala4

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala6

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala7

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala8

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala9

Pse duhet të zgjedh një fund me pala?
fundi me pala10

Funde të shkurtra ose të gjata, prej lëkure ose cohe, por me pala të në të gjithë gjerësinë e tyre. Këtë vjeshtë-dimër 2015-2016 palat janë padiskutim një tendencë. Ai që i dha start këtij trendi ishte Alessandro Michele për Gucci, i cili u ndoq nga një invazion i vërtetë fundesh me pala nga Milano në New York prej stilistëve nga të gjitha qendrat e modës në botë. Kështu, spikasin fundet me forma gjeometrike dhe floreale të Jasper Conran, Edmund Ooi dhe Marc Jacobs apo modelet e lëkurës të Tod’s, Anteprima dhe Véronique Branquinho.

Kështu që ishte e pashmangshme që personazhet VIP të mos e konkretizonin këtë tendencë. E para qe Alexa Chung, mbretëreshë  e trendeve të reja, që i bëri fundet me pala veshjen më IN të sezonit, të kombinuara zakonisht me pulovra të buta dhe shumëngjyrëshe.

Ja disa ide se si mund ta kombinoni një fund me pala.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.