Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe

View Gallery
10 Photos
Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Carmen Dell'Orefice

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
China Machado,

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Daphne Selfe

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Iris Apfel

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Jacky O'Shaughnessy

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Maryam D'Abo,

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
modelet

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Pauline Howard

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Pia Grønning,

Modelet më të famshme mbi 50 vjeçe
Tanya Drouginska

Në pasarela dhe në kopertina. Për të ‘rrumbullakosur’ pensionin dhe për të treguar se të jesh e bukur (dhe seksi), mundesh edhe në moshë të thyer. Nga Iris Apfel, top modelja më e moshuar në botë, 91 vjeçe, tek Jacky O’Shaughnessy e cila në moshën 62-vjeçare pozon me të brendshme në revistat amerikane të modës, deri tek e famshmja Carmen Dell’Orefice. Ja top modelet më të bukura mbi 50 vjeçe sipas Telegraph. Një përzierje shpërthyese e bukurisë, vetëdijes femërore dhe rrudhave…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.