Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër

View Gallery
6 Photos
Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
ee

Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
ff

Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
gg

Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
hh

Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
tt

Peliçet ekologjike dominojnë sezonin vjeshtë-dimër
rr

Edhe për sezonin dimëror 2015 peliçja ekologjike është një domosdoshmëri për garderobën e femrave. E ngjyrosur me nuanca të ndezura, e përhapur në të gjitha modelet, nga të shkurtart tek lekura, peliçja ekologjike mund të përdoret edhe për raste të rëndësishme.

Mes stilistëve që dominojnë këtë sektor është Stella McCartney, që me koleksionin e saj vjesht-dimër 2015-2016 prezanton në Paris, ka paraqitur xhaketa me peliçe ekologjike që ngjasojnë si veshje të një “mbretëreshe të borës”.Stilistja angleze i besohet mjeshtrave të ndryshëm në realizimin e fibrave falët të cilave peliçet e saj duken 100% natyrale.

Nga ana tjetër Elisabetta Franchi i paraqet peliçet ekologjike me fije të gjata dhe nëngjyrë zezë, ndërsa Moschino propozon modele në ngjyrë të verdhë limoni oseçiklaminë që duken fantastike edhe në ditët më gri të dimrit.

Armani dizenjon një xhaketë të bardhë shumë të trashë majat e së cilës marrin nuanca gri dhe blu. Në linjën Emporio peliçen ekologjike e përdor në një xhiboks tëshkurtër të ngjyrosur në të zezë, lejla dhe blu kobalt. Marka Cannella e vesh modelen e saj Bianca Guaccero me jelekë dhe xhaketa me peliçe ekologjike nëngjyrat marsala, jeshile dhe blu kobalt.

Përveç peliçeve klasike, prej disa vitesh shumë i pëlqyer është edhe jeleku me pupla, që rikthehet në versionin me peliçe ekologjike. Mes ngjyrave më tëpërdorura janë ato fluoreshente, të hapura dhe e kuqa rubin.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.