15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën

View Gallery
15 Photos
15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana1

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana2

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana3

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana4

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana5

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana6

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana7

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana8

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana9

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana10

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana11

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana12

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana13

15 fakte që nuk i dini për Princeshë Dianën
diana14

Princesha Diana apo siç njihet rëndom Lady D, ishte personi që preku zemrat e miliona njerëzve kudo në botë me aktivitetet e shumta filantropike në ndihmë të njerëzve në nevojë, rolit të saj si nënë e devotshme apo dashurisë që kishte për modën dhe pamjen shik. Dhe pavarësisht se jeta ve saj publike ishte mëse e monitoruar nga media, ka disa fate për princeshë Dianën që ndoshta nuk i dini…

 1. Ajo e ndoqi shkollën nga shtëpia deri në moshën 9-vjeçare
 2. Nuk ishte një studente e mirë
 3. Ka qenë edukatore kopshti
 4. Dëshironte të bëhej balerinë
 5. Motra e saj ka dalë më parë me princin Charles
 6. Ajo u fejua me princin Charles kur ishte 19 vjeçe dhe u martua kur ishte 20
 7. E zgjodhi unazën e fejesës nga nja katalog
 8. Fustani i saj i nusërisë është më i rëndi i përdorur ndonjëherë në familjen mbretërore
 9. Zgjodhi të braktiste betimin tradicional mbretëror ku duhet të pranonte se do t’i bindej princit Charles
 10. Ëmbëlsira e saj e preferuar ishte pudingu
 11. I argëtonte fëmijët e saj në vende që nuk ishin tipike për familjen mbretërore
 12. Ngjyra e saj e preferuar ishte pink
 13. Mbesa e saj i ngjan në mënyrë të pabesueshme
 14. Nxori në ankand 79 nga fustanet e saj duke mbledhur 5, 76 mln dollarë ndihma për të sëmurët nga AIDS dhe kanceri

 

 1. Është varrosur në një ishull


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.