Mary Jane, këpucët e momentit

View Gallery
14 Photos
Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane1

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane2

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane3

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane4

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane5

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane6

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane8

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane9

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane10

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane11

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane12

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane14

Mary Jane, këpucët e momentit
mary jane76

Këpucët me takën më të bukur në botë? Janë Mary Jane, një model me takë të rrumbullakosur dhe rrip rreth qafës së këmbës ose kaviljes. Njëngjyrëshe ose me kombinime koloresh, të rrëmbejnë përnjëherë me pamjen e tyre klasike, por edhe mjaft komode. Kemi zgjedhur disa nga modelet më të bukura të momentit; të larta ose të ulëta, janë aksesori perfekt për të plotësuar çdo look vjeshtor.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.