Transformimi i Hugh Jackman

View Gallery
16 Photos
Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman me bashkshorten-2015

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2012

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2012

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2000

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2001

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2002

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2003

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2004

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2006

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2007

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2008

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2009

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman-2010

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman - 2013

Transformimi i Hugh Jackman
Hugh Jackman - 2015

Dashuria për bashkëshorten e tij Deborra –Lee dhe fëmijët e adoptuar Oscar e Ava, është strumbullari rreth të cilit vërtitet jeta e Hugh Jackman. Një burrë me bukuri të padiskutueshme, të cilit nuk i vjen aspak turp të vijë vërdallë me një çantë plot me biberonë, që luan në rrëshqitëse me fëmijët apo puth bashkëshorten e tij në tapetin kuq, kjo e fundit vite dritë larg nga stereotipi klasik i femrave hollivudiane. Kështu pra, mjaftojnë edhe këto motive për ta simpatizuat yllin e kinemasë, që së fundi do të interpretojë rolin e piratit mjekërkuq. Nëse do të shtonim këtu edhe pasioni për sportin dhe në kurajën që tregoi për të mposhtur sëmundjen e kancerit të lëkurës që e  preku 2 herë, Hugh përbën pa diskutim një mashkull të kompletuar. Prandaj vendosëm t’i dedikonim një galeri për të parë metamorfozën që ka pësuar pamja e tij nga viti 2000 e deri sot.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.