5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit

View Gallery
6 Photos
5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit

5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit
Flokë të kapur

5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit
Flokë të çrregullt

5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit
Flokë ngjyrë bronzi

5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit
Flokë me vijë

5 tendenca flokësh për t’i dhënë ngjyra dimrit
Flokë nyje

Këtë vit ka një tendencë flokësh për të gjitha shijet. Mund të shijosh rikthimin e flokëve të kapur apo të çlirohesh me flokë tërësisht të shkujdesur. Ja 5 tendenca për flokët që do t’i japin një pamje të re:

  1. Eleganca e flokëve të kapur

Flokët e mbledhur sipas stilit elegant francez janë rikthyer sërish nga pasaralet e Chanel dhe Oscar de la Renta.

  1. Flokët e çrregullt

Flokë të lirshëm dhe të shpupurisur janë një tjetër tendencë e flokëve për këtë dimër, një model i thjesht dhe gjithmonë IN.

  1. Ngjyra e bronzit

Një miks mes të kuqes dhe bronzit është padyshim tonaliteti më i bukur i kësaj stine, i përshtatshëm plotësisht me ngjyrat e natyrës.

  1. Viza e ndarë në mënyrë të rregullt

Flokët e ndarë në mënyrë të rregullt me vizë në mes ose në anë janë gjithashtu një tendencë e bukur e këtij sezoni.

  1. Nyjat

Flokët e kapur topuz janë padiskutim gjithmonë të bukur, por këtë sezon flokët e mbledhur në formë nyje dhurojnë një pamje akoma më moderne.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.