Nga pasarelat në tapetin e kuq

View Gallery
8 Photos
Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Nga pasarelat në tapetin e kuq

Çfarë kanë të përbashkët pasarelat me tapetin e kuq? Në të dyja rastet sfilohet, vetëm se protagonistët janë krejt të ndryshëm; në njërën anë modelet, në anën tjetër personazhet VIP. Sot këto dy momente gjejnë një pikë takimi falë personazheve të njohura të showbizit, të cilat duke ndjekur vazhdimisht sfilatat e modës të markave dhe stilistëve më të njohur, transformohen në ikona të modës në eventet publike me tapet të kuq.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.