Bizhuteritë e Jennifer Lawrence

View Gallery
10 Photos
Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Bizhuteritë e Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Pas triumfit në Oscar dhe Golden Globes si aktorja më e mirë në 2013, Jennifer Lawrence ka shkelur tapetin e kuq rreth botës për të promovuar premierën e sagës ‘The Hunger Games’, ku është shfaqur gjithnjë me një look mjaft të kuruar. Por një element i veçantë në performancën e aktores janë bizhuteritë e veçanta të përdoruar prej saj në çdo dalje publike. Hidhini një sy diamanteve vintage të përdorur nga Lawrence në tapetin e kuq.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.