Është koha për xixa

View Gallery
7 Photos
Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për xixa

Është koha për vezullim, është Krishtlindje. Pjesa tjetër e vitit nuk do të ishte asgjë nëse nuk do të shijoni siç duhet periudhën festive. Për fat markat më të mira të produkteve kozmetike ndihen njësoj dhe nuk mbeten prapa kur vjen puna tek ngjyra e artë e Krishtlindjeve. Nga aromat e mbushura me ndriçim ari, deri tek manikyri në formën e globit të dëborës. Shihni disa nga idetë festive të bukurisë në galeri.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.