Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

View Gallery
16 Photos
Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë
roze1

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Lamtumirë e zezë, divat tashmë vishen me rozë

Dihet se veshja me ngjyrë të zezë zgjidh çdo situatë stilistikisht impenjative. E megjithatë, muajt e fundit e zeza tradicionale është braktisur shpesh në favor të një ngjyrë mjaft romantike; rozës. Duke zhbiruar nëpër pasarelat e stilistëve më në zë, të cilët kanë deklaruar se roza nuk është më e rezervuar vetëm për të rinjtë delikatë, kjo ngjyrë është bërë një nga protagonistët më të mëdhenj të eventeve botërore të 2015. Nuk e besoni? Ja divat që kanë zgjedhur një nga nuancat e shumta; rozë e lehtë, e ndezur, antike apo flu. Dhe, që e kanë përdorur në veshjet moderne apo romantike, për mbrëmje apo kokteje, në versionin të gjatë apo shumë të shkurtër.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.