Njihuni me mashkullin tjetër në jetën e Gwen Stefani

View Gallery
3 Photos
Njihuni me mashkullin tjetër në jetën e Gwen Stefani
Gwen Stefani

Njihuni me mashkullin tjetër në jetën e Gwen Stefani
Gwen Stefani

Njihuni me mashkullin tjetër në jetën e Gwen Stefani
Gwen Stefani

Meshkujt mund të vijnë dhe të ikin, por një parukier të mirë ndonjëherë është e vështirë ta gjesh. Dhe ky është rasti i Gwen Stefani, e divorcuar pak kohë më parë nga bashkëshorti i saj. Ajo e gjeti njeriun e flokëve të saj 16 vjet më parë dhe që atëherë marrëdhënia e tyre vazhdon të jetë ende  e fortë. Parukieri Danilo qëndron pas të gjitha modeleve të flokëve të rock starit – topuz, gërsheta apo edhe majat me ngjyrë blu. “Ne nisim gjithmonë duke diskutuar se çfarë do të arrijmë, por në fund ajo gjithmonë ma beson të gjithë pamjen mua”, rrëfen Danilo.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.