Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

View Gallery
10 Photos
Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Golf dhe xhaketë, kur bashkimi bën fuqinë

Më të vëmendshmit duhet ta kenë vënë re që prej pak kohësh duke parë fotot e sfilatave. Të tjerë duhet ta kenë kuptuar duke ndjekur look-un e personazheve të famshëm, qoftë në tapetin e kuq apo edhe në jetën e përditshme. Ndërsa fashionistët e dinë prej muajsh tashmë, sepse i njohin sfilatat përmendësh. Po flasim për trendin më të ri në modën e meshkujve, atë të golfit, që pasarelat për këtë vjeshtë-dimër e kanë zgjedhur si një veshje që mund të kombinohet më së miri me një xhaketë formale. Casual, por bashkëkohor, i rregullt dhe ekstremisht shik.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.