Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson

View Gallery
8 Photos
Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson
Kate Hudson

E gjitha në të kuqe, Kate Hudson, në poza tërheqëse dhe joshëse, në momente të qeshura dhe të ëmbla. Dy fytyra të aktores 36-vjeçare në 12 foto (13 bashkë me kopertinën) në kalendarin e Campari. Në çdo rast e bukur, në secilin nga dy versionet, të menduara për të reflektuar shijen e dyfishtë të Camparit, ku bashkëjetojnë e ëmbla me të hidhurën.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.