Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët

View Gallery
5 Photos
Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët
David Beckham

Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët
Eva Longoria

Eva Longoria backstage at the ALMA Awards on Sunday, Sept. 16, 2012, in Pasadena, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët
Kim Kardashian

Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët
Pharrell Williams in Adidas

Kur yjet e të gjithë botës mbështesin parizianët
Jennifer Lawrence

Longoria, Pharrell Williams, Nekfeu, Omar Sy… Këta dhe shumë personalitete të tjerë kanë dhënë mesazhe ngushëlluese dhe në mbështetje të viktimave të atentateve në Paris. Mesazhe prekëse dhe plot shpresë.

Pas atentateve që tronditën parisin më 13 nëntor, yjet e të gjithë botës dhanë menjëherë mbështetjen e tyre. Humoristë, këngëtarë apo aktorë… të gjithë u bashkuan në një ide të vetme: mbrojtja e paqes dhe dënimi i barbarisë. Qofshin ata francezë, anglezë, australianë apo amerikanë, messazhet e solidaritetit kanë pushtuar rrjetet sociale këtë javë. Tekste të gjata, ndonjë frazë apo ndonjë imazh, për të treguar se të gjithë ata e kanë Parisin në zemër.

Eva Longoria: “U zgjova sot në mëngjes duke pasur gjithnjë Parisin në mendimet dhe zemrën time”.

Ish-futbollisti i famshëm David Beckham: “Ndërkohë që dielli ngrihet në këtë qytet të bukur, ne kujtohemi për personat që humbën jetën dhe familjet që humbën të afërmit e shtrenjtë… mendimet tona janë për të gjithë ju…”

Madje edhe aktorët e filmit të famshëm Hunger Games, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth dhe Josh Hutcherson, i bënë homazhet viktimave. Gjatë shfaqjes së serisë së fundit të filmit, ata kishin veshur shirita me ngjyrat e flamurit francez gjatë parakalimit në tapetin e kuq.

Ndërsa, Pharrell Williams dhe Kim Kardashian shprehën ngushëllimet e tyre duke postuar imazhe në rrjetet sociale.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.