Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe

View Gallery
10 Photos
Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Helen Mirren, 70

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Ines De La Fressange, 58

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Kim Basinger, 61

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Kim Cattrall, 59

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Meryl Streep, 66

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Monica Bellucci, 51 vjece

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Monica Bellucci

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Ornella Muti, 60

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Sharon Stone, 60

Të bukura 50, 60 dhe 70 vjeçe
Susan Sarandon, 69

Për të kuptuar pse për ‘Spectre’ zgjodhën Monica Bellucci mjafton të shkosh në kinema; inkuadrimi i zonjës Bond me një vello dhe skena e mëpasme e joshjes vlejnë sa gjithë filmi në 007. Vërtetë! Dhe fakti që ajo është plot 51 vjeçe ka ndikimin e vet.

“Shumë 50-vjeçare ndihen të padukshme dhe nuk duhet të ndodhë kështu. Ç’problem ka nëse një burrë 30 vjeç ka një histori me një grua 50 vjeçe? Është një çështje energjie dhe shpirti, ç’lidhje ka mosha e trupit?” u përgjigj Bellucci kur e pyetën se si u ndje kur e zgjodhën për këtë rol, me moshën që ka.

Por është më se e dukshme se Monica bëhet gjithnjë e më e bukur dhe tërheqëse çdo ditë që kalon. Një këshillë. “Doni që një burrë t’ju vërë re? Vendosni një buzëkuq”.

Si i bëhet për të qëndruar gjithnjë sharmante? Jane Fonda, 77 vjeçe është modeli i paarritshëm. Përveçse tregon 15 vjet më pak se mosha e saj dhe zgjedh gjithnjë look-un që i përshtatet thotë edhe gjëra të tilla: “Unë pleqërinë nuk e shoh si zbritje, e shoh si një shkallë: fiton pasuri, shpirt, urtësi dhe aftësinë për të qenë vërtetë e thellë”.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.