Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit

View Gallery
14 Photos
Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
A.P.C. 1540 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Burberry Prorsum, 7250 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Gérard Darel, 1690 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Gucci, 5000 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Lanvin, 4750 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Maje, 2300 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Marni, 3990 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Météo by Yves Salomon, 1595 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Miu Miu, 4900 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Saint Laurent par Hedi Slimane, 7900 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Sandro Manteau, 995 euros

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Tom Ford, 13900 euro

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Valentino Gilet 6600 euros

Palltot dhe xhaketat prej gëzofi të Dimrit
Zadig & Voltaire Veste, 3250 euro

Nën ndikimi e viteve shtatëdhjetë, gëzofët prej lëkure të dimrit rikthehen në ngjyrat bezhë dhe karamel, në stilin e famshëm hipi të përdorur nga legjenda si Jane Birkin, Jane Birkin dhe Ali MacGraw.

Ja çfarë propozojnë markat më të famshme:

Gucci: Xhaketë prej gëzofi, 5000 euro.

Lanvin: Jelek me gëzof dhe lëkurë, 4750 euro.

Saint Laurent x Hedi Slimane: Xheaketë prej gëzofi, 7900 euro.

Burberry Prorsum: Pallto prej gëzofi, 7250 euro.

Fendi: Pallto me ngjyra prej gëzofi, 25000 euro.

Miu Miu: Pallto prej gëzofi të kthyeshme, 4900 euro.

Zadig & Voltaire: Xhaketë prej gëzofi, 3250 euro.

Valentino: Jelek prej gëzofi, 6600 euro.

A.P.C. : Pallto prej gëzofi, 1540 euro.

Gérard Darel: Xhaketë prej gëzofi, 1690 euro.

Maje: Xhaketë prej gëzofi, 2300 euro.

Marni: Pallto prej gëzofi, 3990 euro.

Météo by Yves Salomon: Pallto prej gëzofi, 1595 euro.

Sandro: Pallto prej gëzofi, 995 euro.

Tom Ford: Xhaketë prej gëzofi, 13900 euro.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.