Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”

View Gallery
6 Photos
Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Tudor

Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Pequignet

Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Max Farago

Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Gucci

Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Girard-Perregaux

Pasioni i kohës në sallonin “Belles Montres 2015”
Boucheron

Nga data 27 deri në 29 nëntor, orat luksoze pushtojnë jetën pariziane në “Carrousel du Louvre” për edicionin e nëntë të “Belles Montres”. Një takim parizian për të admiruar orat luksoze dhe të komplikuara të markave A.Lange & Söhne, Boucheron, Gucci, Girard-Perregaux, Tudor, Vacheron Constantin, Zénith, apo të talenteve të rinj si March LA.B dhe Brüggler. Në këtë sallon do të ketë më shumë se 50 marka orash për t’u zbuluar në vetëm tre ditë dhe për t’u pushtuar nga pasioni i kohës, para se të hedhësh një sy në Sallonin e Njeriut që mbahet aty pranë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.