Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba

View Gallery
5 Photos
Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba
Amal Alamuddin dhe George Clooney

Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba
Amal Alamuddin dhe George Clooney

Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba
Amal Alamuddin dhe George Clooney

Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba
Amal Alamuddin dhe George Clooney

Amal shtatzënë, George Clooney së shpejti baba
Amal Alamuddin dhe George Clooney

Amal Alamuddin është shtatzënë. Ajo që deri dje ishte thjesht fjalë që qarkullonte nëpër korridoret hollivudiane, sot është lajm. ‘Closer Weekly‘ dhe ‘Ok! Magazine‘ citojnë burime pranë çiftit të njohur sipas, të cilit George Clooney do të bëhet baba së shpejti. Çifti glamur i Hollivudit u martuan 1 vit më parë në një ceremoni luksoze në Itali, me praninë e mjaft figurave të njohura të showbizit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.