Çfarë i ka bërë vetes Chris Hemsworth?

View Gallery
3 Photos
Çfarë i ka bërë vetes Chris Hemsworth?
Chris Hemsworth

Çfarë i ka bërë vetes Chris Hemsworth?
Chris Hemsworth

Çfarë i ka bërë vetes Chris Hemsworth?
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth është një nga aktorët më seksi në Hollivud; me flokët biondë dhe muskujt e fuqishëm ai është ëndrra e shumë femrave. Por në një foto të postuar nga vetë aktori në Twitter dhe Instagram Chris duket aq i dobët dhe i transformuar sa mezi njihet.

Po çfarë qëndron pas këtij transformimi ekstrem? Chris nuk ka asnjë sekrete, madje shpjegon gjithçka. Dieta quhet ‘I humbur në det’, ajo që ka mbajtur për të interpretuar personazhin e tij më të ri në filmin ‘Heart of Sea’ të drejtuar nga Ron Howord, film që është ende duke u xhiruar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.