Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër

View Gallery
6 Photos
Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër
pallto

Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër

Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër

Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër

Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër
BlueGirl Folie/Le Frou Frou CORNER

Pallto në stilin ‘vintage’ për Dimër
Le Frou Frou CORNER

Rikthehen palltot në stilin ‘vintage’. Për vjeshtë-dimër 2015-2016 do të zhveshim nga pluhuri modelet e gjysheve dhe do t’i rivitalizojmë me dizajne dhe ngjyra të reja. Përveç palltove klasike me ngjyra të forta ose pastel, mos lini t’ju shpëtojnë ato me ngjyra të gjalla dhe plot fantazi. Zgjidh e sigurt një model në stof skocez, të shkurtër ose të gjatë në stilin e viteve ’70; do të jetë padyshim trendi i këtij sezoni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.