Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

View Gallery
13 Photos
Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton
5400 (1)

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Newton Vintage quhet ekspozita me fotografi të Helmut Newton që i përkasin periudhës 1974-1984, hapet në ONGallery në Londër. Midis fotove të famshme janë edhe disa punë unike të artistit mes të cilave portreti i aktores Charlotte Rampling dhe Elsa Peretti, me lepurushin e famshëm të Playboy. BORDO sjell disa nga imazhet e kësaj ekspozite.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.