Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse

View Gallery
6 Photos
Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Kylie Minogue, një 47-vjeçare rrezëllitëse
Kylie Minogue

Ajo di me siguri si të sillet në tapetin e kuq dhe të mërkurën, gjatë ARIA Awards, këngëtarja australiane mori vëmendjen e të gjithëve. E veshur me një fustan të trëndafiltë me fije të argjendta 47-vjeçarja dukej rrezëllitëse. Biondja shtatvogël e kishte kombinuar veshjen me një palë taka në ngjyrë ari dhe kishte zgjedhur të linte fustani ‘të fliste’ në vend të bizhuve, duke qenë se kishte vënë vetëm një palë vathë shumë të thjeshtë.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.