Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor

View Gallery
12 Photos
Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Amber Heard

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Angelina Jolie

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Brit Marling

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Cara Delevingne

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Dakota Johnson

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Darby Stanchfield

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Ellen Pag

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Julia Roberts

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
madonna

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Rita Ora

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Tilda Swinton

Stil divash: feminiliteti i ri është mashkullor
Ursula Corbero

Duke lënë mënjanë fustanet ekstravagante të tapetit të kuq, divat po përqafojnë gjithnjë e më tepër një stil mashkullor më klasik dhe elegant. Me smoking dhe papijon ose kollare, por edhe taka e buzëkuq, e kemi parë që nga Madonna dhe Julia Roberts tek Rita Ora dhe Angelina Jolie. Ja disa raste kur aktoret apo personazhet e njohura kanë arritur të duken superfemërore me një kostum mashkullor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.